in ,

Deze GT-R bestuurder heeft meer geld dan talent

Het eerste wat mannen doen als ze over een dikke bankrekening beschikken is een snelle auto kopen. Dat zou ik doen, dat zou jij doen, dat zou iedereen doen! Maar niet iedereen die een snelle auto koopt heeft het talent om deze fatsoenlijk te besturen, daar is onderstaande video een goed voorbeeld van.

De bestuurder van deze Nissan GT-R is een van de slechtste bestuurders die wij ooit hebben gezien, en in deze video zien we hem in actie op Bedford Autodrome tijdens een track day. Het nadeel van openbare track days is dat iedereen snelle rondes mag rijden op het circuit, zelfs de mensen met meer geld dan talent. Dan krijg je dus dit soort situaties, een man in een zeer snelle GT-R die geen flauw benul heeft van hoe het werkt op een circuit.

Het enige wat hij kan is het gaspedaal intrappen, en dan maar hopent dat de slimme elektronica van de Nissan GT-R van hem een supercoureur maakt. In de 10 minuten durende video zien we dat hij regelmatig zijn hand op de handrem laat rusten, zijn elleboog op de deurpost plaatst, met een hand stuurt en inhaalt en een aantal opportunistische inhaalmanoeuvres plaatsen.

Hij heeft waarschijnlijk geen idee hoe slecht hij is, want hij haalt toch iedereen in met zijn GT-R en zal dus denken dat zijn talent geen grenzen kent. Daar zal hij na het zien van deze video misschien toch anders over denken, iemand heeft zijn oorspronkelijke video namelijk voorzien van commentaar en geupload als waarschuwing mocht je deze bestuurder tegenkomen op het circuit. Best hilarisch.

Wil je liever zien hoe het wel moet, check dan deze video’s eens van Sabine Schmitz, Alex Buncombe of Stevan McAleer

Video: Deze GT-R bestuurder heeft meer geld dan talent

Via: Jalopnik

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sabine Schmitz laat zien hoe het moet op de Nordschleife

Sabine Schmitz laat zien hoe het moet op de Nordschleife

Maakt de Porsche 911 GT3 kans tegen de 458 Speciale

Maakt de Porsche 911 GT3 kans tegen de 458 Speciale