in

Nismo GT-R GT3 passeert 16 auto’s in eerste ronde

Er is altijd baas boven baas, wij dachten dat 15 auto’s passeren in de openingsronde een zeer knappe prestatie was (en dat is het ook) maar amper een maand later zien we Alex Buncombe het nog beter doen.

Deze Nismo GT-R GT3 kwalificeerde zich als 32e voor de Blancpain Endurance Race op Monza en lag na de openingsronde al op de 16e plaats. In de ronde daarna passeerde hij nog twee auto’s waardoor hij aansloot bij een groep die streed om de tiende plek. Het Nissan GT Academy Team RJN van Alex Buncombe, Nick McMillen en Florian Strauss zou uiteindelijk de race op de dertiende plek finishen, één plek beter dan waar het team na twee ronden reed.

Wat beide auto’s in deze video’s wel met elkaar gemeen hebben is dat ze niet in de achterste regionen van het veld thuis horen, maar zoals Olav Mol zegt: “erbij is, er voorbij is twee.

Video: Nismo GT-R GT3 passeert 16 auto’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chris Harris heeft een Citroën 2CV

Chris Harris heeft een Citroën 2CV

Peugeot RCZ R vs. Renault Megane RS

Peugeot RCZ R vs. Renault Megane RS