in

Deze Nissan Skyline R34 GT-R heeft een 40K paint job

Fotograaf Larry Chen was onlangs in Australië en bekeek daar een aantal unieke JDM’s, waaronder deze Nissan Skyline R34 GT-R. Nu hebben we heel wat R34’s gezien, van exemplaren met 1.700 pk, zeldzame Z-Tune’s tot aan R34’s met het stuur aan de linkerkant. Maar toch heeft Chen iets gevonden wat we nog niet eerder zagen, een R34 met een 40.000 dollar kostende paint job.

Het is niet de beroemde Midnight Purple III, maar een kameleonmix van oranje, paars en groen. Ruben Sales, de eigenaar, zegt dat er 24 liter verf werd gebruikt om de Nissan te bedekken, inclusief de motorruimte en remklauwen. Hoewel de buitenkant er nogal opvallend uitziet, is het interieur van de Skyline R34 GT-R zo goed als standaard. Ruben gebruikt de klassieker namelijk ook als gezinsauto.

Onder de motorkap is er wel het een en ander aangepast, want de 2,6-liter zes-in-lijn RB26-motor levert nu 900 pk en 1.300 Nm koppel. De motor kan tot 10.000 tpm draaien en het volgende op Rubens lijst is het installeren van een goede sequentiële versnellingsbak. Dan is de Nissan gereed voor de dragstrip om te zien hoe snel hij is op de kwart mijl. En dan maar hopen dat er niets mis gaat, want Ruben heeft een heel veel geld in deze Nissan gestopt.

Video: Deze Nissan Skyline R34 GT-R heeft een 40K paint job

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Martin Brundle deelt zijn visie op de gevaren van Eau Rouge - Raidillon

Martin Brundle deelt zijn visie op de gevaren van Eau Rouge – Raidillon

Rimac Nevera vs Red Bull RB8 vs McMurtry Spéirling

Rimac Nevera vs Red Bull RB8 vs McMurtry Spéirling