in

Dit is de Novitec McLaren 720 N-Largo

Mocht je vinden dat de McLaren 720S er wat tam uitziet, dan heeft Novitec iets interessants voor je. De Duitse tuner heeft namelijk een widebody-kit uitgebracht voor de 720S onder de bekende naam ‘N-Largo‘.

Novitec heeft bijna alle carrosseriedelen aangepast, van de voorbumper tot aan de side skirts, achterbumper, actieve achterspoiler, het dak en de motorkap. Wat er exact veranderd is aan de carrosserie van de 720S kun je zien in de promovideo die Novitec heeft gelanceerd, maar het is een hoop en het is allemaal van carbon fiber.

De wielen zijn voorzien van aluminium spacers, hierdoor is de spoorbreedte voor en achter met respectievelijk 22 en 30 millimeter toegenomen. Omdat de McLaren nu een stuk breder is heeft Novitec de 720 N-Largo ook voorzien van nieuwe velgen en rubber.

De Duitse tuner had eerder al een ECU-remap voor de 4,0-liter twin turbo V8-motor uitgebracht, samen met een nieuwe uitlaatsysteem. Deze combinatie zorgt voor een extra 86 pk, wat betekent dat het vermogen nu 806 pk bedraagt en dat is net iets meer dan de McLaren Senna (800 pk).

Video: Novitec McLaren 720 N-Largo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Scott McLaughlin wint V8 Supercars Championship

Scott McLaughlin wint V8 Supercars Championship

Subaru Impreza WRX STi met sequentiële bak

Subaru Impreza WRX STi met sequentiële bak knalt erop los