in

DRIVE – Living with the Ferrari FF

Nadat Chris Harris zijn Porsche 911 GT3 RS 4.0 had verkocht kwam er een 599 GTB voor in de plaats, maar ook die werd verkocht. De Ferrari 512 TR die volgde heeft Chris nog steeds maar dat is niet echt een daily drive, net als zijn Citroën 2CV. Ook al heeft hij nog een Volkswagen Passat en een Range Rover, er moest een supercar komen die hij dagelijks kon gebruiken en dat werd de Ferrari FF.

In deze aflevering van Chris Harris on Cars vertelt hij waarom de Ferrari FF bijna de perfecte auto is. Kort samengevat is dat omdat de FF een 6,3 liter V12-motor heeft met 660 pk, je in 3,7 seconden op 100 km/h zit en dankzij de vierwielaandrijving kun je in alle weersomstandigheden rijden. Maar dat is nog niet alles, met vier ruime zitplaatsen en een grote kofferbak is hij vooral heel erg gemakkelijk. Je kunt voor de verandering eens vrienden meenemen in je Ferrari en, zoals Chris Harris demonstreert, zelfs een mountainbike achterin gooien.

Goedkoop is de Ferrari FF niet, nieuw betaal je €380.000! Daarom heeft Chris de auto geleased, 45.000 pond aanbetaling en vervolgens 1500 pond per maand.

Video: DRIVE – Living with the Ferrari FF

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

800 pk Nissan Juke-R op de Nordschleife

800 pk Nissan Juke-R op de Nordschleife

Stewy Bryant en zijn gare Nissan Skyline

Stewy Bryant en zijn gare Nissan Skyline