in

DTM 2013 – The Movie

Het autosportseizoen loopt op zijn einde en een aantal klassen hebben hun laatste race van 2013 al gereden. Het DTM is er daar een van, Mike Rockenfeller greep de titel al tijdens de voorlaatste ronde in Zandvoort met zijn Audi RS5 DTM en versloeg zo Augusto Farfus in de BMW M3 DTM.

De titels bij de merken en teams werden pas verdeeld tijdens de laatste race op Hockenheim. Een overwinning van Timo Glock en een derde plek van Bruno Spengler hielp BMW aan de succesvolle titelverdediging in het merkenklassement. De teamtitel ging naar het Audi Sport Team Phoenix van rijderskampioen Mike Rockenfeller en teamgenoot Miguel Molina.

Hoewel DTM in Nederland wat fans heeft verloren wordt het internationaal nog steeds als een van de sterkste toerwagen kampioenschappen gezien. Races worden inmiddels live via YouTube gestreamd waardoor de hele wereld het DTM op de voet kan volgen, jammer alleen dat er geen highlights worden geplaatst van de races.

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een DTM Movie van seizoen 2013, een schitterend jaaroverzicht van zes minuten en die kun je hieronder bekijken.

Video: DTM 2013 The Movie

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video