in

Dubbelinterview Max Verstappen en Mike Hezemans

Net als bij de Grand Prix van Austin, toen Max Verstappen plaats nam naast Giedo vd Garde, zat de drievoudig wereldkampioen bij de Grand Prix van Mexico naast een oude bekende voor een ViaPlay dubbelinterview. Ditmaal met oud-coureur Mike Hezemans.

Mike Hezemans kent de familie Verstappen al zeker 40 jaar. Hij racete vroeger tegen Jos Verstappen in de karting, de vader van Mike tunede motoren voor de moeder van Max (Sophie Kumpen) en later racete Mike met oom Anthony Kumpen in verschillende Endurance Series. Daarnaast was Mike ook aanwezig bij het debuut van Max in de autosport, tijdens de Florida Winter Series in 2014.

De familie Verstappen en Hezemans hebben dus een lange geschiedenis samen en nog steeds is er een goede band. Als Max in Miami is gaat hij altijd even bij Mike Hezemans op bezoek en ze vermaken zich ook af en toe samen op het circuit. Het complete dubbelinterview kun je hieronder bekijken.

Video: Dubbelinterview Max Verstappen en Mike Hezemans

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
BMW 750 IL

Klokje Rond – BMW 750iL met 536.000 km

Richard Hammond zet dochter in Dodge Ram TRX

Richard Hammond zet dochter in 707 pk Ram TRX