in

Een ode aan de driftende Volvo’s op Gatebil

Tijdens hun rondreis door Scandinavië, en nadat ze verschillende auto-evenementen hadden bezocht zoals Gatebil, konden de heren van RobyWorks duidelijk zien dat de lokale bevolking echt dol is op hun eigen Volvo.

Het is ook niet zo gek waarom. Bijna alle Volvo’s tot begin jaren 90 waren achterwielaangedreven, robuust als hel en best mooi als je van “scherpe lijnen ” en “boxy” auto’s houdt. Het is een perfecte combinatie voor iedereen die een leuke driftauto wil bouwen voor weinig geld. RobyWorks had veel beeldmateriaal van oude turbobricks die dwars gingen, als stance auto geparkeerd stonden en gewoon nog steeds worden gebruikt als een dagelijkse auto.

Daarom besloten ze om een ​​aantal clips samen te voegen, als een ode aan de oude Volvo. Geniet van een mix van 740’s, 240’s, 940’s en enkele andere bakstenen die rond driften.

Video: Ode aan driftende Volvo’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sprint Car Crashtest

Crashtesten van Sprint Cars is bruut

Crash Ferando Alonso Dakar

Spectaculaire crash voor Fernando Alonso in stage 10 van Dakar 2020