in

F1 Onboards Tabac van 1975 tot 2015

De echte kenners onder jullie weten natuurlijk direct dat de Tabac-Piscine combinatie in Monaco ligt, waarschijnlijk de mooiste bochtencombinatie van het smalle stratencircuit in het prinsdom. RferrerF1 heeft verschillende onboardvideo’s achter elkaar gezet waarin Formule 1-auto’s van 1975 tot 2015 door de snelle combinatie vliegen.

Het stratencircuit van Monaco is door de jaren heen nauwelijks veranderd, dat kan ook haast niet want een stadscentrum verander je niet zo snel. De Tabac-Piscine combinatie ligt er dan ook al nagenoeg 40 jaar hetzelfde bij, de vangrails zijn weliswaar iets verder weg gezet maar de bocht zelf is in principe niet veranderd. Net als de vorige video’s van Eau Rouge, 130RParabolica en Becketts toont ook deze video ons weer hoeveel de snelheid en grip is toegenomen in 40 jaar.

Van Carlos Reutemann tot Jackie Stewart, Alain Prost, Ayrton Senna, Nigel Mansell, Michael Schumacher en Fernando Alonso, alle grote namen zitten in deze video.

Video: F1 Onboards Tabac van 1975 tot 2015

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Met losse handjes van 0-300-0 in een Koenigsegg One:1

Met losse handjes van 0-300-0 in een Koenigsegg One:1

Deze BMW X6 veranderd in The Hulk

Deze BMW X6 verandert in The Hulk