in

Ferrari’s nieuwe Purosangue SUV is helemaal ingepakt

Het is een publiek geheim dat Ferrari al lange tijd bezig is met de ontwikkeling van een SUV. Er zijn diverse prototypes gespot en de Italiaanse fabrikant probeert wanhopig de carrosserie te verbergen door de SUV helemaal in te pakken om te camoufleren.

Met zwart canvas dat ondersteund wordt door een frame, probeert Ferrari bijna elk aspect van het ontwerp te verbergen. Het enige wat we kunnen zien zijn de LED-lichten, mistlampen aan de voorkant en sportieve quad-eindpijpen aan de achterkant. De wielen zijn bedekt met blauwe tape om het ontwerp te verhullen.

De Purosangue zal in 2023 de competitieve markt van Super SUV’s betreden, waar gevestigde rivalen zoals de Lamborghini Urus, Aston Martin DBX en Porsche Cayenne al een voorsprong hebben genomen. De lange neus van de Ferrari verhult potentieel een twin turbo V8-motor, maar er gaan ook geruchten over een echte V12 onder de kap. Ook de hybrid-V6 uit de 296 GTB is een potentiële kandidaat.

De officiële onthulling laat niet lang op zich wachten waarschijnlijk, er zouden al foto’s gelekt zijn.

Video: Ferrari’s nieuwe Purosangue SUV

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

dragraces buggy's 4000 pk

Dragraces met buggy’s tot wel 4000 pk!

Bentley Continental GT Speed

2022 Bentley Continental GT Speed is snelste Continental GT ooit!