in

Ford Bronco review!

De Ford Bronco is vergelijkbaar met de Land Rover Defender en de Jeep Wrangler. Het verschil? De Ford Bronco ga je op de Europese wegen zelden tot niet zien. Ford brengt de SUV namelijk niet naar Europa.

Via grijze import kun je de Ford natuurlijk wel naar Europa halen, maar waar je in de Verenigde Staten slechts 30.000 dollar betaalt, lopen de kosten bij het importeren van de Bronco flink op. Denk aan een starttarief van zo’n €50.000, en hoe meer opties je neemt hoe hoger de prijs. 

De Bronco komt er in twee versies, een 2-deurs en een 4-deurs. Onder de motorkap kun je in beide uitvoeringen of een 2.3-liter ecoboost (270 pk) vinden of een 2.7-liter V6-motor ecoboost  met 330 pk. De 2.3-liter is gekoppeld aan een 7-traps versnellingsbak, de 2.7-liter aan een 10-traps versnellingsbak.  

Naast de verschillende motoren beschikt de Ford Bronco over leuke snufjes en rare details. Zo kan je de deuren en het dak verwijderen! Wat er nog meer mogelijk is laat Rory Reid in de nieuwe video van AutoTrader je allemaal zien!  

Video: Ford Bronco review!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Je autolak mooi houden

Je autolak mooi houden

Klassieke BMW 6 Serie crasht na meeting in München

Klassieke BMW 6 Serie crasht na meeting in München