in

2022 Bentley Continental GT Speed is snelste Continental GT ooit!

Er zijn veel verschillende uitvoeringen van de Bentley Continental. Je hebt uiteraard de Continental GT maar hierop zijn verschillende varianten gekomen zoals bijvoorbeeld de V8 Mulliner, GT Convertible en de GT Speed. In de nieuwe video van AutoTrader neemt Rory plaats achter het stuur van laatstgenoemde.  

De Bentley Continental GT Speed die in 2021 uitkwam is volgens Bentley de snelste, sportiefste en beste Continental GT die ze ooit gemaakt hebben. Deze GT Speed heeft een 6.0-liter twin turbo W12-motor, goed voor zo’n 659 pk en 900 Nm koppel. Een stijging van 34 pk en 100 Nm ten opzichte van de vorige generatie GT Speed. De krachtbron is gekoppeld aan een achttrapsautomaat met dubbele koppeling die zijn vermogen naar alle vier de wielen stuurt. Hierdoor heeft de GT Speed een 0-100 sprint van 3,6 seconden in huis en een topsnelheid van 335 km/u.  

Rory kijkt in de video naar alle ins en outs van deze gloednieuwe Continental GT Spoed, hij heeft veel positieve maar ook een paar negatieve puntjes over de ruim 300.000 euro kostende luxe GT. Rory legt het hieronder voor je uit! 

Video: Bentley Continental GT Speed snelste Continental GT ooit!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Ferrari's nieuwe Purosangue SUV is helemaal ingepakt

Ferrari’s nieuwe Purosangue SUV is helemaal ingepakt

Mercedes-Benz C220 CDI met 929.486 km

Klokje Rond – Mercedes-Benz C220 CDI met 929.486 km