in

Formule 1 2012 – Crash Compilatie

We hebben jullie in 2012 heel wat Formule 1-video’s voorgeschoteld, waaronder de officiële Highlights, de BBC Formule 1 Season Review en nog heel wat andere video’s. Om het jaar 2012 compleet te maken moeten we nog twee video’s plaatsen; de officiële jaarclip en een compilatie van alle crashes in 2012.

De officiële jaarclip is helaas nog niet uit, daar werken ze bij FOM hard aan, maar een crash compilatie is er al wel. Er zullen ongetwijfeld wat incidenten ontbreken in deze video maar het grootste gedeelte is aanwezig. Het team van Williams steekt er met kop en schouders bovenuit dankzij Pastor Maldonado en Bruno Senna, deze twee heren hebben waarschijnlijk heel het sponsorbudget aan flarden gereden.

De titel ‘crash van het jaar’gaat naar Romain Grosjean voor het startincident in Spa-Francorchamps, waarvoor de Fransman één race geschorst werd.

Video: Formule 1 2012 Crash Compilatie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2014 Chevrolet Corvette Stingray

2014 Chevrolet C7 Corvette Stingray

Tuned - Twin-Turbo Eco-Raptor

Tuned – Twin-Turbo Eco-Raptor