in

Formule 1 2014 – Bahrain Test Day 3 Highlights

Het gaat goed met de Mercedes aangedreven Formule 1 teams. Lewis Hamilton zette op de derde dag van de wintertest in Bahrain de snelste tijd neer met een 1:34.263, nog maar twee seconden langzamer dan de pole tijd van vorig jaar. Jenson Button noteerde in de McLaren MP4-29 de tweede tijd en kende een zeer productieve dag met meer dan honderd ronden. Ook Williams, dit jaar voor het eerst met Mercedes motoren, kende een uitstekende dag. Felipe Massa eindigde de dag als derde met 60 ronden achter zijn naam, terwijl in de ochtend teamgenoot Bottas al 55 ronden reed.

Esteban Gutierrez reed bijna 100 ronden met de Sauber en klokte de vierde tijd. We hopen Giedo van der Garde snel in actie te zien maar dat zal waarschijnlijk pas het derde raceweekend zijn.

De problemen van Lotus en Red Bull zijn nog steeds niet opgelost en beginnen nu toch wel serieuze vormen aan te nemen. Pastor Maldonado kwam in de Lotus E22 niet verder dan 26 ronden en viel tweemaal stil op het circuit. Daniel Ricciardo nam gister het stuurtje over van Vettel en reed in de ochtend 23 ronde. Het leek de goede kant op te gaan maar in de middag dook er een nieuwe mechanisch probleem op en moest de dag wederom voortijdig worden afgebroken. Alle tijden, interviews en highlights zie je in de clip hieronder.

Video – Bahrain Test Day 3 Highlights

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Alpha Omega: De testauto van AMS Performance

Alpha Omega: De testauto van AMS Performance

Petrolicious - 1967 Plymouth Barracuda Formule S

Petrolicious – 1967 Plymouth Barracuda Formule S