in

Formule 1 2014 – Jerez Test Day 3 Highlights

De problemen voor de Renault-teams zijn nog lang niet voorbij, ook op de derde testdag in Jerez kende de Franse motorleverancier grote problemen.

De RB10 van Daniel Ricciardo gaf na drie ronden al definitief de geest, waardoor de kampioensformatie na drie testdagen slechts veertien ronden heeft gereden. Robin Frijns mocht plaatsnemen achter het stuur van de Caterham maar kon geen getimede ronden neerzetten. Het bleef bij 10 installatieronden, waarbij de Caterham twee keer stil viel wegens een softwareprobleem met de motor.
Toro Rosso met achter het stuur Jean-Eric Vergne viel enkele malen stil in de middagsessie, maar kwam desondanks tot dertig ronden.

De Mercedes W05 van Lewis Hamilton was wederom de productiefste auto van de dag met 62 ronden, de McLaren Mp4-29 was echter wederom de snelste. Kevin Magnussen reed ’s middags zijn eerste meters in de MP4-29 en reed de snelste tijd, maar belangrijker in deze fase ook nog eens meer dan 52 ronden. Teamgenoot Jenson Button, in de ochtendsessie de snelste man, reed eerder op de dag ook al veertig ronden.

Williams zat er wederom goed bij met de tweede tijd voor Felipe Masse en 47 ronden. Fernando Alonso reed een vijfde tijd en ging het circuit in Jerez 58 keer rond. In de video hieronder zien we het laatste nieuws en interviews van de derde testdag in Jerez.

Video – Jerez Test Day 3 Highlights

Pure Sound

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Onboard bij de Corvette C7.R tijdens Daytona

Onboard bij de Corvette C7.R tijdens Daytona

A Special Nissan 300ZX

A Special Nissan 300ZX