in

Formule 1 2016 – De 10 beste inhaalacties

Via de website en de Facebook-pagina van Formula 1 kon er de afgelopen weken gestemd worden op de mooiste inhaalactie van 2016. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat Max Verstappen wederom tot winnaar werd gekroond, net als in 2015.

De inhaalactie van Max op Nico Rosberg, in de regen tijdens de Grand Prix van Brazilië, is door fans  verkozen tot beste inhaalactie van het afgelopen seizoen. Op de tweede plaats zien we ook een inhaalactie van onze jonge held, wederom was Nico Rosberg zijn slachtoffer maar ditmaal tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannie op het circuit van Silverstone. Derde werd Kimi Raikkonen met een prachtige inhaalactie op Sauber-coureur Nasr.

De complete top tien van 2016 zie je in de video hieronder, al moet je wel even doorklikken naar YouTube want van Ome Bernie mogen we de video hier niet plaatsen. Wil je meer zien van het Formule 1 seizoen 2016, dan hebben we hier de season review voor je en hier alle crashes van 2016.

Video: Formule 1 2016 – De 10 beste inhaalacties

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kentekenplaat gadget

Man opgepakt vanwege kentekenplaat gadget

Porsche 911 GT3 neemt echt iedere bocht dwars

Porsche 911 GT3 neemt iedere bocht op straat dwars