in

Forza 5 vs GT6 – Bathurst Vergelijking

We hebben het al eerder over Forza 5 en GT6 gehad, en dan met name over de vele feautures van GT6 en het gebrek aan auto’s en circuits in Forza Motorsport 5.

Waar we het nog niet over gehad hebben zijn de graphics, welke game ziet er het beste uit? Om het goed te vergelijken heeft DigiProst een Forza 5 vs GT6 vergelijking gemaakt op het circuit Bathurst. Roep maar, welke game ziet er het beste uit en welke game ga jij kopen?

Video: Forza 5 vs GT6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

4 Reacties

Laat een reactie achter
 1. Het is lastig te zeggen. Het grootste verschil is dat Forza 5 op de ps4 loopt en GT6 op de ps3. Dan vind ik het nog verbazingwekkend knap dat GT6 zo goed in de buurt van Forza 5 weet te komen. Als ik alleen al naar de belichting kijk dan is GT6 toch de beste, maar qua opvulling langs de baan met grandstands, tenten en publiek dan is Forza 5 logischerwijs de beste, omdat dat op de ps4 loopt natuurlijk. Maar als je dan naar de handling kijkt dan is GT6 toch echt de te kloppen game. Dus over het algemeen is en blijft GT6 toch de beste, al helemaal als je bedenkt dat ze bij PD dit klaar krijgen gespeeld op de ps3. Erg knap.

 2. ik heb Gran Turismo 6 al liggen, prachtig spel.
  jammer dat nog niet alles beschikbaar is en grootste nadeel is dat een groot deel van de auto’s in Gran Turismo 6 nogsteeds geen volwaardig interieur heeft en ze dat leuk allemaal door elkaar hebben gegooit met de zogenaamde Premium cars, wat in GT5 nog netjes gescheiden werd.
  en het geluid is wel beter maar nogsteeds niet helemaal perfect.

 3. Ik ben altijd al fan geweest van de GT reeks.
  Maar GT5 vond ik een zware tegenvallen tegen over Forza 4.

  GT6 heb ik zelf nog niet maar wel al gespeeld, en toch is deze stukken beter dan GT5.
  Zeker hoe de wagens aanvoelen kwa baanligging.

  Forza 5 nog niet getest.
  Het grote nadeel bij GT6 is dat de geluiden van de wagens er nog steeds niet op lijkt.
  Waar Forza dan weer echt super mee scoort !
  In forza bij de Audi Quattro rally bv heb je echt het gevoel kwa geluid dat je ook effectief met een screeming Group B rally car aan het rijden bent.
  En bij GT6 heb je dan gewoon weer het gevoel dat je in een van de zoveel andere GT wagens aan het rijden bent.

  Voor mij hoeft een carlist van 1200 wagens ook niet.
  dan liever een kleine carlist met de juiste geluiden en mooi interieur en veel tuning opties mooie afwerking. Dan een carlist waarvan meer dan de helft echt neit mooi zijn kwa afwerking en amper een interieur hebben.

  Eindelijk zouden de makers van Forza & GT samen moeten zitten om 1 game te maken.

Reageer op deze video

Mini en Stephane Peterhansel Klaar voor Dakar 2014

Mini en Stephane Peterhansel Klaar voor Dakar 2014

Tuned - BMW E30 Turbo

BMW E30 Tuned