in

Gunther Steiner riep Kevin Magnussen tot de orde in Canada

Kevin Magnussen crashte zwaar in het derde deel van de kwalificatie voor de Grand Prix van Canada. De Deen raakte met zijn rechter achterwiel de ‘Wall of Champions‘ en knalde vervolgens hard tegen de betonnen pitmuur.

De Haas VF-19 was na de crash total loss en de monteurs moesten de hele nacht doorwerken om de bolide gereed te krijgen voor de race. Magnussen moest weliswaar vanuit de pitsstraat starten, hij kon in ieder geval deelnemen aan de Grand Prix van Canada. Dat de balans van de auto ver te zoeken was liet hij duidelijk weten over de boordradio: “This is the worst experience I’ve ever had in any racecar. Ever.”

Magnussen’s race-engineer probeerde vervolgens aan te geven dat zijn commentaar niet echt netjes was tegenover de monteurs. Hierna nam teambaas Gunther Steiner nog even het woord en vertelde Kevin in niet mis te verstane woorden dat hij klaar was met het gemopper van zijn coureur. “Enough means enough!

Uiteindelijk verontschuldigde Kevin Magnussen zich nog wel tegenover het team en bedankte de monteurs voor het harde werk.

Video: Gunther Steiner roept Kevin Magnussen tot de orde

Gunther Steiner’s reactie op het gemopper van Magnussen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sky Sports analyseert incident Vettel tijdens GP Canada

Sky Sports analyseert incident Vettel tijdens GP Canada

Volkswagen Golf Crash Scheivlak

Volkswagen Golf gaat hard kapot in Scheivlak