in

IndyCar 2020 – St. Petersburg Highlights

Traditioneel gezien is de Grand Prix van St. Petersburg de openingsronde van het IndyCar-seizoen. Maar dit jaar werd de race 1 dag van tevoren geannuleerd vanwege de Covid-19 pandemie. De kalender werd aangepast en zodoende werd de Grand Prix van St. Petersburg de slotrace van de IndyCar Series.

Rinus van Kalmthout (Rinus VeeKay) wist op het stratencircuit de IndyCar Series rookie-titel definitief voor zich op te eisen. De Nederlander maakte dit weekend bekend dat hij ook volgend jaar racet voor Ed Carpenter Racing. Na in Indianapolis van het podium geproefd te hebben, gaat hij volgend jaar ongetwijfeld op jacht naar overwinningen.

Voorafgaand aan de race maakten nog twee coureurs kans op de titel, klassementsleider Scott Dixon en regerend kampioen Josef Newgarden. We zullen de ontknoping van de race niet voor jullie verklappen, daarvoor hebben we hieronder een samenvatting van de Grand Prix van St. Petersburg.

Video: IndyCar 2020 – St. Petersburg Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Red Bull Teambaas Horner over GP Portugal

Red Bull Teambaas Horner over GP Portugal

Op de Rollenbank - Jeep Grand Cherokee SRT-8

Op de Rollenbank – Jeep Grand Cherokee SRT-8