in

Is de Porsche 911 GTS de beste 911 voor dagelijks gebruik?

Volgens XCar is de Porsche 911 GTS de beste 911 die er te koop is. De GT3-versie is te hardcore voor dagelijks gebruik terwijl de Turbo S te snel is om je rijbewijs te behouden, de standaard Carrera is daarentegen weer te saai aldus XCar. Zo hebben wij er nog nooit bij stilgestaan!

De 3.8-liter zescilinder boxermotor levert in de 911 GTS-uitvoeringen 430 pk, waardoor de PDK van 0 naar 100 km/h sprint in 4,0 seconden, 4,4 seconden met handgeschakelde zevenversnellingsbak. Klanten kunnen kiezen uit zowel een coupé als een cabrioletuitvoering en met achterwielaandrijving of vierwielaandrijving.

Deze Porsche 911 is in ieder geval snel genoeg en dankzij het Sport Chrono Pakket wat standaard is in de GTS ligt hij beter op de weg en klinkt hij sportiever. Tel daarbij op een breder, sportiever uiterlijk en die geweldige rood-zwarte kleurstelling en we kunnen ons voorstellen waarom volgens XCar dit de beste 911 is voor dagelijks gebruik.

Maar toch, een 911 GT3 (RS) blijft voor ons de ultieme 911. Wat vinden jullie?

Video: Porsche 911 GTS Review

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video