in

Is hier een McLaren 750LT gespot?

Volgens de Britse site Piston Heads ontwikkelt McLaren een Longtail (of kortweg LT) versie van de 720S voor modeljaar 2020. De 750 LT, zoals hij zou kunnen gaan heten, zou het derde model zijn van McLaren dat de Longtail-behandeling krijgt.

De LT-modellen van McLaren zijn meer dan een simpel pakketje met spoilers. De 600LT en de 675LT waren wezenlijk andere auto’s dan de modellen waarop zij gebaseerd zijn, met meer vermogen, minder gewicht en verbeterde aerodynamica.

De McLaren die Automotive Mike bij de Nürburgring spotte had een andere voorbumper dan de standaard 720S. Er zijn extra dive planes aan weerszijden van de bumper en de splitter aan de voorkant is ook veel groter. De achterkant ziet er vooralsnog ongewijzigd maar zal ongetwijfeld nog een grote verandering ondergaan.

Als dit daadwerkelijk een LT-versie is van de 720S, dan zal het vermogen van de twin turbocharged 4.0-liter V8-motor hoogstwaarschijnlijk toenemen naar minstens 750 pk.

Video: McLaren 750LT gespot?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

TopCar Panamera Turbo GTR Carbon Edition

TopCar’s Panamera Turbo GTR Carbon Edition

aston-martin-valhalla

Aston Martin Valhalla maakt rijdend debuut op Silverstone