in

Dit krijgen we te zien in het nieuwe Top Gear

Dit is de eerste trailer van het nieuwe Top Gear! Hierin zien we Chris Evans, Matt LeBlanc en Sabine Schmitz alvast aan het werk en komen de volgende supercars voorbij; de McLaren 675 LT, de Ferrari’s F12Tdf, de Dodge Viper ACR, de Ford Mustang, de Audi R8 V10 Plus, de Aston Martin Vulcan en de Ariel Nomad.

We zien ook nog een paar Reliant Robin driewielers van Londen naar Blackpool rijden en ouderwets veel driftwerk en bandenrook. Oh en we zien Chris Evans ook nog even over zijn nek gaan na een circuitsessie met Sabine Schmitz op Laguna Seca.

De nieuwe serie van Top Gear start in mei en wij gaan het in ieder geval een kans geven, ook al wordt het nooit zo goed als voorheen. Maar goed Clarkson, Hammond en May krijgen een eigen show op Amazon dus laten we hopen dat we straks twee goede autoshows hebben!

Video: Trailer van het nieuwe Top Gear

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Maybach kust Maybach

Maybach kust andere Maybach

Jeroen Bleekemolen maakt een 720 graden spin bij 227 kmh

Jeroen Bleekemolen maakt een 720 graden spin bij 227 km/h