in

LaFerrari FXX K Evo Nordschleife Lap

Een aantal weken geleden waren de deelnemers van Ferrari’s Corse Clienti-programma aanwezig op de Nürburgring. Er werd gereden op de Grand Prix Strecke met Formule 1-auto’s, XX-auto’s en de Ferrari Challenge. Er werd echter ook een uitstapje gemaakt naar het naastgelegen circuit, de Nordschleife.

De laatste keer dat er een XX-auto op de Nordschleife reed, was in 2011 toen Ferrari met de 599XX het ronderecord verbrak. Ditmaal werden er geen ronderecords verbroken, maar het was wel een unieke gelegenheid voor de XX-bezitters om met hun track day hypercars op dit legendarische circuit te rijden.

YouTuber Tomedelic1 bemachtigde deze onboard beelden van een LaFerrari FXX K Evo op de Nordschleife. Hij voegde ook een timer toe aan de video, wat eigenlijk oneerlijk is want de bestuurders kregen de instructie om voorzichtig te doen en moesten op bepaalde stukken van het gas af om onder de geluidslimiet te blijven.

Let dus niet op de timer, maar geniet gewoon van deze bijzondere beelden en het heerlijke geluid!

Video: LaFerrari FXX K Evo Nordschleife Lap

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Vin Diesel ontvangt Speedkore Dodge Charger

Vin Diesel krijgt SpeedKore’s 1650 pk Dodge Charger

Novitec 812 N-Largo in Londen

Novitec 812 N-Largo maakt kabaal in Londen