in

Mad Mike’s RX-7 heeft een facelift gekregen

Als je een liefhebber bent van de Mazda RX-7 dan heb je ongetwijfeld gehoord van de Nieuw-Zeelandse drifter ‘Mad’ Mike Whiddett en zijn oorverdovende quad-rotor RX-7. Na meer dan 10 jaar in zijn bezit en een handvol verbouwingen kreeg de Madbul RX-7 een facelift, met een old-school design.

Mike’s Madbul werd door niemand minder Kei Miura voorzien van een custom Rocket Bunny bodykit terwijl Mike zelf een 1970 RX-3 voorkant erop aanpaste. De old-school look wordt afgemaakt door de spiegels op de wielkasten en de Rotiform LHR wielen. De Japanse nummerplaat op de achterkant van de auto is niet alleen legaal, maar zelfs de oorspronkelijke plaat die op de RX-7 zat toen hij nog in Japan rond reed.

De motor in de RX-7.3 is nog steeds dezelfde atmosferische 26b quad-rotor met 536 pk, niet de sterkste uit de stal van Mad Mike maar wel een van de best klinkende. Naast deze RX-7.3 Madbul heeft Mike ook nog de 800 pk sterke RX-8 Badbul en de 1.200 pk sterke MX-5 Radbul.

In de video’s hieronder zien we de gefacelifte RX-7.3 in actie en hebben we een bonusvideo voor jullie waarin Mike over zijn drie bolides praat.

Video: Mad Mikes RX-7.3

Bonusvideo

Mad Mike’s RX-7 heeft een facelift gekregen

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *