in

Magnus Walker Wheels voor Klassieke Porsches

Magnus Walker is hard op weg een legende te worden in de Porsche community. Sinds zijn documentaire Urban Outlaw op het internet verscheen is Walker een ware hype, zo was hij te zien bij Jay Leno’s Garage, XCAR en Fifth Gear. En wat doen merken als je heel snel heel veel aandacht trekt? Precies die geven je een contract om producten te promoten, en dat is precies wat Fifteen52 heeft gedaan.

De Magnus Walker Wheels zijn ontworpen door de excentrieke customizer en worden geproduceerd door Fifteen52 uit Los Angeles. In deze video zien we hoe de eerste set Magnus Walker Wheels gemaakt worden en uiteindelijk onder een blauwe, eerste generatie, 911 Turbo belanden. De gouden velgen staan de Porsche prachtig en zien er niet uit als moderne aftermarket velgen. Ze zien eruit alsof ze in die periode zijn gemaakt, origineel en tijdloos tegelijk. Het eindresultaat kun je zien in de video hier beneden.

Ongetwijfeld zullen er nog meerdere velgen volgen en die zijn te bestellen op 52outlaw.com

Video: Magnus Walker Wheels op 911 Turbo

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

E36 BMW M3 spring belachelijk hoog en ver

BMW E36 M3 komt letterlijk voorbij vliegen

Rhys Millen Drift in Brazilie

Rhys Millen Drift in Brazilie