in

McLaren-Mercedes MCL35M shakedown

Daniel Ricciardo en Lando Norris hebben voor het eerst kennisgemaakt met de nieuwe Mercedes-aangedreven McLaren MCL35M op een nat en koud Silverstone. De shakedown was onderdeel van een filmdag waardoor we de nieuwe bolide nu alvast in actie kunnen zien.

Ricciardo, die overkomt van Renault, begint aan zijn vijfde werkgever in de koningsklasse. Na HRT, Toro Rosso, Red Bull en Renault is hij nu dus in dienst van McLaren. Met de Britse formatie hoopt de Australiër een gevaarlijke outsider te worden voor Mercedes en Red Bull. Helemaal nu de McLaren voor het eerst sinds 2014 wordt aangedreven door een Mercedes-krachtbron.

Lando Norris begint aan zijn derde seizoen als McLaren-coureur en hij hoopt dit jaar iets meer zijn stempel te kunnen drukken op de MCL35M. Aan een voorspelling durfde Norris zich nog niet te wagen, maar als het team de stijgende lijn van de afgelopen twee jaar weet vast te houden dan kruipt het steeds dichter naar de top.

Video: McLaren-Mercedes MCL35M Shakedown

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 992 GT3 Nordschleife Lap

Porsche 992 GT3 Nordschleife Lap is snel!

Mercedes-AMG GLS 63 vs BMW Alpina XB7

Mercedes-AMG GLS 63 vs BMW Alpina XB7