in

McLaren P1 op het circuit

Sinds de onthulling in Parijs vorig jaar heeft de nieuwe McLaren P1 hypercar geleid tot heel wat belangstelling. Dat is logisch want de McLaren P1 wordt gelanceerd in hetzelfde jaar als zijn directe rivalen, namelijk de Ferrari “F150” en de Porsche 918 Spyder.
Ondertussen wordt er met de P1 volop getest over de hele wereld, in nauwe samenwerking met leveranciers zoals Pirelli (banden), Akebono (remmen) en Mobil 1 (smering). Dit alles om hun gezamenlijke doel te bereiken, namelijk het produceren van de beste hypercar voor op de weg en op het circuit.

Afgezien van een aantal spotters video’s waarin de McLaren P1 hevig gecamoufleerd rondt rijdt hebben we nog bar weinig gezien van de hypercar. Gelukkig komt daar met deze officiële teaser video verandering in! We zien de McLaren P1 namelijk aan het werk op het circuit en eigenlijk voor het eerst pas echt goed in close-up, zowel van binnen als van buiten. Check de video in 1080p High Definition hieronder want mijn hemel wat een geweldige hypercar wordt dit!

Video: McLaren P1 op het circuit

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Museumschatten - Porsche 911 RSR

Porsche Museumschatten – Porsche 911 RSR

Jay Leno's Garage - First Look at 2014 Corvette C7 Stingray

Jay Leno’s Garage – First Look at 2014 Corvette C7 Stingray