in

NASCAR 2020 – Brickyard 400 Highlights

Net als de IndyCar Series racete ook de NASCAR Cup Series op Indianapolis afgelopen weekend, niet op road de course maar op de oval uiteraard.

De race op de Indianapolis Motor Speedway werd gedomineerd door klapbanden, meerdere coureurs zagen hun race eindigen in de muur omdat een van de Goodyear-banden explodeerde. Geen van de coureurs raakten gewond bij de crashes op deze superspeedway.

In de pitsstraat raakte één van de monteurs van Ryan Blaney wel gewond, toen er een soort kettingbotsing was tijdens de pitsstops. Een van de coureurs probeerde deze botsing te ontwijken, maar raakte daardoor een monteur die bekneld kwam te zitten tussen twee auto’s. De monteur was later lachen in beeld te zien, terwijl hij op een brancard zat. Zijn verwondingen lijken dus mee te vallen.

Hieronder kun je een uitgebreide samenvatting zien van de NASCAR Cup Series op Indianapolis, met een zinderende slotfase. De volgende race wordt zondagavond verreden op de Kentucky Speedway.

Video: NASCAR 2020 – Brickyard 400 Highlights

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

NASCAR 2020 – Brickyard 400 Highlights

Reageer op deze video