in

NASCAR 2020 – Las Vegas Play-off Race Highlights

Zoals wel vaker werd deze NASCAR Cup Series-race beslist door de timing van een caution. Voordat de gele vlag gezwaaid werd op de Las Vegas Motor Speedway, voor rommel op de baan, streden Denny Hamlin, Kyle Busch, Chase Elliott en Joey Logano om de eerste plek. Contact tussen Busch en Logano zorgde ervoor dat Kyle Busch snelheid verloor en Logano de pitstraat in moest.

Hamlin zou daardoor de leider worden, voor Alex Bowman en Matt DiBenedetto. Er werd echter een caution in het leven geroepen door de stewards terwijl de pitstops bezig waren. Dit gooide het veld door elkaar, omdat de helft nog een pitstop moest maken terwijl anderen al gestopt waren.

Kurt Busch, die voor de stops nog buiten de top tien reed, kreeg de leiding ineens in de schoot geworpen. De Chip Ganassi Racing-coureur deed er vervolgens alles aan om in de resterende 25 ronden zijn leidende positie te behouden.

In de samenvatting hieronder zie je hoe de race zich ontvouwde. Talladega staat volgend weekend op het programma, terwijl Charlotte’s ROVAL het weekend daarna volgt.

Video: NASCAR 2020 – Las Vegas Play-off Race Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zware Formule 2-crash in Sochi

Zware Formule 2-crash in Sochi

BMW M2 CS naar topsnelheid op de Autobahn

BMW M2 CS naar topsnelheid op de Autobahn