in

NASCAR 2020 – Texas 500 Highlights

De NASCAR-coureurs reden afgelopen zondagavond op het snelle Texas Motor Speedway, waar snelheden van 330 kilometer per uur behaald worden. De openingsfase van de 500 mijl lange race was niet heel erg spannend, maar de slotfase was dat zeker wel!

Het eerste spektakel kwam pas in de 117e ronde, toen zevenvoudig kampioen Jimmie Johnson in de fout ging en de muur raakte. Johnson is bezig aan zijn laatste seizoen en is met nog acht races te gaan niet zeker van de playoffs. Hij kon wel verder na zijn touche met de muur, maar had 2 ronden achterstand.

In de tweede helft van de race waren er veel incidenten waardoor het totaal aan cautions opliep naar 10 stuks. De race eindigde met een ’two lap sprint’ naar de finish, met een mooie strijd om de zege. Hieronder kun je de samenvatting bekijken van de O’Reilly Auto Parts 500 op de Texas Motor Speedway.

Video: NASCAR 2020 – Texas 500 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze MiniBusa heeft 200 pk op 600 kg

Deze MiniBusa heeft 200 pk op 600 kg

Supercars Championship 2020 - Sydney Supersprint 2 Highlights

Supercars Championship 2020 – Sydney Supersprint 2 Highlights