in

NASCAR 2021 – Darlington 400 Highlights

Tot dusver is er pas één coureur geweest in de NASCAR Cup Series die meer dan één race wist te winnen dit seizoen; Martin Truex. De coureur van Joe Gibbs Racing wist in Darlington al zijn derde race van het seizoen te winnen en stijgt daardoor naar de tweede plaats in het klassement.

Na de laatste serie pitstops kwam Kyle Larson, die een ronde eerder stopte dan Truex, nog tot 0,170 seconden van de leider. Beide coureurs baanden zich een weg door het hardnekkige verkeer en Larson bleef binnen een seconde van Truex, tot de slotfase. In de laatste paar ronden wist Truex toch weg te rijden van Larson en met een voorsprong van 2.571 seconden te winnen.

Kyle Busch kwam als derde over de streep, gevolgd door William Byron op de vierde plaats en Denny Hamlin op plek 5.