in

NASCAR 2021 – Kansas 400 Highlights

Zoals gebruikelijk in Amerika krijgt iedere NASCAR-race een titelsponsor. Voor de race op de Kansas Speedway kregen fans de kans om een naam te verzinnen voor de door Busch Beer gesponsorde race. Het werd uiteindelijk de ‘Buschy McBusch Race’ en jullie mogen drie keer raden welke coureur won? Inderdaad, Kyle Busch!

Het was de eerste overwinning van het seizoen voor Kyle Busch, die afgelopen zondag ook nog eens jarig was. Een betere naam en cadeau kon de 36-jarige coureur van JGR-coureur zich niet wensen.

In de 267 ronden tellende race waren er nauwelijks incidenten, tot de slotfase aanbrak. De laatste 20 ronden telde namelijk drie neutralisaties. Zodoende speelde tactiek een belangrijke rol in de ontknoping van de Buschy McBusch Race. Hoe de slotfase zich ontvouwde zie je in de highlights hieronder.

Video: NASCAR 2021 – Kansas 400 Highlights

 

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

IndyCar 2021 - Texad Crash Highlights

IndyCar 2021 – Texas Highlights

Dame stapt uit een Lamborghini

Lenige dame stapt op een speciale manier uit een Lamborghini