in

NASCAR 2021 – Phoenix 500 Highlights

VIjf verschillende winnaars in vijf races, want ook in Phoenix zagen we een nieuwe coureur winnen. Martin Truex Jr won met zijn #19 Toyota van Joe Gibbs Racing de Instacart 500.

De 500 mijl lange race kende een cruciaal moment in de 270e ronde toen Kyle Busch door Ross Chastain in de rondte werd getikt. Met nog 25 ronden te gaan volgde de herstart waarbij Truex Jr. en Logano direct de leiding namen. Tien ronden later raakte Bubba Wallace, die voor het team van Michael Jordan Rijdt, nog de auto van Cole Custer. Laatstgenoemde toucheerde de muur en moest naar de pits om de schade te laten repareren, maar de race werd niet geneutraliseerd.

Logano kon de pace van Truex Jr. niet volgen na de herstart en zag het gat naar de Toyota steeds iets groter worden. In de laatste ronde kwam Truex Jr. met een voorsprong van bijna twee seconden op Logano over de finish.

Video: NASCAR 2021 – Phoenix 500 Highlights

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Apple-auto

Gaat Nissan of Renault de ‘Apple-auto’ bouwen?

Gordon Murray Automotive’s T.50 XP2

Gordon Murray Automotive’s T.50 XP2 heeft zijn eerste shakedown gehad