in

Nieuwe McLaren 650S gelekt

Het officiële debuut van de McLaren 650S vindt plaats over een aantal weken in Genève, maar tijdens een besloten preview wisten enkele mensen de persplaatjes te stelen en stiekem een video te maken. Het resultaat is dat alles, weken voor de officiële presentatie, al op internet staat.

De McLaren 650S wordt gepositioneerd tussen de MP4-12C en de P1, Jenson Button zou mede-verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van McLaren’s nieuwe straatauto. Naar verwachting komt er de bekende 3.8-liter twin-turbo V8 in te liggen met een vermogen van 650 pk, 25 pk meer dan de 12C.

Bij McLaren houdt men er rekening mee dat de 650S uiteindelijk de 12C verdringt omdat klanten nu eenmaal het nieuwste speeltje willen, helemaal omdat de auto’s qua prestaties redelijk dicht bij elkaar zullen liggen. Voor de definitieve specs en promovideo zullen we nog even moeten wachten tot begin maart, toch kunnen we dankzij deze clip al redelijk veel details zien van de McLaren 650S.

Video – Nieuwe McLaren 650S gelekt

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volvo S60 V8 Supercar Launch

Volvo S60 V8 Supercar Launch

Coast To Coast in Zes Minuten

Coast To Coast in zes minuten