in

Novitec McLaren 600LT

De McLaren 600LT is de meest recente toevoeging aan de lijst met supercars die tuner Novitec onder handen neemt. Zoals gebruikelijk is er een nieuw uitlaatsysteem ontwikkeld voor dubbel geblazen 3,8-liter grote V8-motor, een N-TRONIC om de ECU aan te passen en een reeks cosmetische upgrades.

Normaal gesproken beschikt de 600LT, zoals de typeaanduidingen van McLaren altijd al onthullen, over 600 pk en 620 Nm koppel. Met de N-TRONIC chiptuning stijgt dit naar 651 pk en 684 Nm koppel, laat je ook nog het roestvrijstalen uitlaatsysteem installeren met katvervanger dan beschikt de McLaren zelfs over 688 pk en 712 Nm koppel.

De Novitec 600LT in deze video heeft een set ‘SATIN BLACK’ gesmede aluminum velgen, 20-inch voor en 21-inch achter. Een set verlagingsveren zorgen ervoor dat de McLaren lekker laag op het asfalt zit en de wielkasten mooi opgevuld zijn.

De aanpassingen aan het bodywork zijn nog vrij bescheiden, wellicht komt daar verandering in als Novitec een N-Largo uitvoering maakt. Vooralsnog is het alleen een nieuwe kap op de neus en twee nieuwe luchtinlaten voor de achtcilinder.

Video: Novitec McLaren 600LT

Actiebeelden

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jaguar XJ Klokje Rond

Klokje Rond – Jaguar XJ met 554.665 km

Mad Mike Lamborghini Huracan

NIMBUL is de 800 pk sterke Lamborghini Huracán van Mad Mike