in

Porsche 911 Turbo S neemt het op tegen McLaren 720S

Dit is dragrace waar we allemaal op zaten te wachten; de Porsche 911 Turbo S tegen de McLaren 720S! De 720S heeft alle directe concurrenten achter zich gelaten de afgelopen jaren, maar de geheel nieuwe Turbo S heeft ook al bewezen een monster te zijn in een rechte lijn toen hij racete tegen de Taycan.

De Porsche 911 Turbo S is uitgerust met een 3.8-liter twin turbo zescilinder boxermotor met 650 pk en 800 Nm koppel. De McLaren is uitgerust met een dubbel geblazen achtcilinder, die 720 pk levert en 770 Nm koppel. De Porsche heeft vierwielaandrijving, waar de McLaren al zijn vermogen op de achterwielen krijgt. Het ontbreken van aandrijving op de voorwielen levert de McLaren wel een gewichtsvoordeel op van 230 kg.

De Porsche zal in de kwart mijl dragrace uit de startblokken schieten, maar de McLaren is een beest als hij eenmaal op gang is. Scroll snel naar onderen om de dragraces van CarWow te bekijken.

Video: Porsche 911 Turbo S vs McLaren 720S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Drie oranje Lamborghini's op Nederlandse platen

Drie oranje Lamborghini’s op Nederlandse platen

550 pk Nissan R32 GT-R in Bayside Blue

550 pk Nissan R32 GT-R in Bayside Blue