in

Robert Doorbos over de eerste seizoenshelft van de Formule 1!

In een interview van GP Fans analyseert Robert Doornbos de eerste seizoenshelft van de Formule 1. Beginnend met wat Doornbos opviel: “Red Bull had een valse start maar domineert momenteel volledig hoewel het daar niet naar uitzag in de eerste paar races. 

En die dominantie die bij Red Bull heerst, is wat ze momenteel missen bij Ferrari. “Ferrari vraagt meer performance van de motor, dat zorgt voor minder betrouwbaarheid en dat heeft ze al de nodige punten gekost. 

In het interview worden ook de nieuwe reglementen besproken voor de GP van België. Mercedes heeft een verzoek gedaan hiervoor, maar volgens Doornbos is er nog een kans dat deze reglementen niet doorgaan. “De huidige situatie is dat 6 teams tegen het verzoek van Mercedes zijn en 4 teams voor, ze krijgen steeds meer teams mee. 

Al met al een spectaculaire eerste seizoenshelft met opvallende races en grote crashes zoals bijvoorbeeld die van Zhou Guanyu. De toekomst belooft veel spektakel en wie er wereldkampioen wordt volgens Robert: “Max Verstappen!”  

Video: Robert Doorbos over de eerste seizoenshelft van de Formule 1!

author avatar
Jur Redacteur
Student Fontys Hogeschool Journalistiek. Droomt van een Volkswagen T1 Busje

Reageer op deze video

Lamborghini huracan STO dragracet TT-circuit

Lamborghini Huracan STO Dragracet op TT in Assen

Volvo XC60 6x6 gespot in Zweden

Volvo XC60 6×6 gespot in Zweden