in

Romain Dumas test Porsche Cayman R-GT

Romain Dumas racet in alles wat vier wielen en een stuur heeft. De Fransman is tweevoudig Le Mans-winnaar, drievoudig winnaar van de 24 uur van Nürburgring, houder van de snelste tijd op Pikes Peak en won met een 911 GT3 RS de R-GT klasse in het 2017 World Rally Championship.

RD Limited, het motorsportbedrijf van Dumas, is momenteel bezig met de ontwikkeling van een Porsche Cayman GT4 Clubsport voor de R-GT klasse. Er zijn nog geen specificaties bekend van deze rallyauto, maar volgens Pistonheads zal Dumas de Cayman R-GT gaan inzetten tijdens de komende ADAC Rallye Deutschland.

De rallyauto werd gespot tijdens testwerkzaamheden in Duitsland en beelden daarvan kun je hier bekijken. Zet volume gerust wat harder want het geluid van die zescilinder boxermotor is fenomenaal, helemaal tijdens terugschakelen blaft de motor als een wild beest.

Video: Romain Dumas test Porsche Cayman R-GT

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW-E30-M3-Vidar-2JZ

1.300 pk BMW E30 M3 op Osnabrück Hillclimb

BMW I8 Roadster rijtest

2018 BMW I8 Roadster Review