in

Sergio Perez geeft eerste interview als Red Bull-coureur

Er werden de afgelopen dagen al verschillende teasers geplaatst van Sergio Perez in de Red Bull Racing-fabriek in Milton Keynes. Vandaag heeft de Mexicaan zijn eerste interview gegeven als nieuwe coureur van Red Bull.

De 31-jarige Perez reed één jaar voor McLaren, in 2013, maar dat was uitgerekend een van de slechtste seizoenen van het team. 2021 wordt dus het eerste jaar dat Perez voor écht een topteam rijdt en structureel kans maakt op een podiumfinish.

Na 7 seizoenen bij Force India / Racing Point, waarin hij zes keer op het podium stond, moet Perez volgend jaar samen met Max Verstappen het gevecht aan gaan met Mercedes-AMG F1. Van de Mexicaan wordt verwacht dat hij de Mercedes-coureurs beter onder druk kan zetten dan Alexander Albon, die ook volgens Verstappen gewoon te langzaam was.

In onderstaande video horen we hoe Sergio over Max denkt, waar hij naar uitkijkt in 2021 en andere zaken rondom het Red Bull-team.

Video: Sergio Perez’ eerste interview als Red Bull-coureur

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Supra Eurofighter is HGK's nieuwste driftauto

De Supra Eurofighter is HGK’s nieuwste driftauto

Honda S2000 op Gunsai Touge

Bestuurder gaat balls out in Honda S2000 op Gunsai Touge