in

Suzuki Jimny Brabus G-Klasse replica is geweldig!

Er waren al bedrijven die side pipes voor de Suzuki Jimny produceerden, maar deze Jimny is helemaal omgetoverd om hem te laten lijken op een G-Klasse. En niet zomaar een G, maar een Brabus 800 G-Wagen.

De oplettende kijker heeft natuurlijk al direct gezien dat het om een Jimny gaat, want Mercedes produceert geen driedeurs G-Klasses meer. Maar eerlijk is eerlijk, je zou je bijna vergissen in de openingsscène van deze video van SupercarBlondie.

Wie deze conversie heeft gemaakt is niet bekend, maar Alexandra legt uit dat Brabus absoluut geen Suzuki’s aanpast. Dat gezegd hebbende, er is met oog voor detail aan deze Brabus G-klasse replica gewerkt. Vrijwel elk aspect aan de buitenkant is nagemaakt en de Jimny heeft ​​zelfs enigszins misleidende biturbo V8- en 800-badges. Terwijl er onder de motorkap gewoon een 1,5-liter viercilinder benzinemotor ligt met 102 pk en 130 Nm koppel.

In Nederland kost de Suzuki Jimny €29.999 en volgens SupercarBlondie kost de conversie naar Brabus specificatie nog eens $20.000. De vraag is natuurlijk of je als een poser in deze Brabus replica wilt rijden, maar als je jezelf niet te serieus neemt is dit gewoon geweldig!

Video: Suzuki Jimny Brabus G-Klasse replica

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Automobilist staat iets te dicht bij spoorwegovergang

Automobilist staat iets te dicht bij spoorwegovergang

De 2020 Shelby F-150 Super Snake heeft 770 pk

De 2020 Shelby F-150 Super Snake heeft 770 pk