in

The White Collection bevat 65 witte Porsches

Verzamelaars hebben vaak specifieke wensen als ze een collectie aan het opbouwen zijn. De een wil alleen maar Ferrari’s, de ander alleen maar BMW’s en iemand als Magnus Walker wil alleen maar luchtgekoelde 911’s. Deze verzamelaar is nog een stap verder gegaan, alleen maar witte Porsches.

Deze collectie staat ergens in de Verenigde Staten en de anonieme verzamelaar heeft Porsche Club of America toegang gegeven tot de loods. Er staan maar liefst 65 witte Porsches in deze geheime collectie, die de hele geschiedenis van de Duitse autofabrikant omvat. Er is van alles te vinden, Porsches met de motoren achterin zoals de 356’s en 911’s, 968 en 944-modellen met de motor voorin en ook de met middenmotor uitgeruste 914.

Natuurlijk zijn er ook hypercars aanwezig, de 959 is het middelpunt van de verzameling en wordt omringt door een Carrera GT en 918 Spyder. Verder zien we ook de iconische 1973 911 Carrera RS 2.7 en zes 911 GT3 RS-modellen van modeljaar 2004 tot 2018.

De aandacht voor detail is verschrikkelijk indrukwekkend, niet alleen zijn alle auto’s wit maar ook de muren, de vloeren en het meubilair. Aangezien “The White Collection” niet open is voor publiek is deze video de enige manier om deze prachtige collectie te bewonderen. Carl Bauer is een van de caretakers van de collectie en hij neemt ons mee achter de gesloten deuren.

Video: The White Collection

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Peugeot 206 GTi Crash Zolder

Coureur parkeert Peugeot 206 GTi op de bandenstapel

SUV Dragrace

Urus neemt het op tegen Model X, G63 AMG en Range Rover SVR