in ,

Top Gear – Afrika Special

Geen autotests of SIARPC op het circuit in deze aflevering van Top Gear. Vandaag zien we de Top Gear Season 19 Afrika Special. Jeremy, James en Richard hebben de opdracht gekregen om een stationwagon te kopen van maximaal 1500 pond en zich te melden bij de startlijn in Uganda.

Het doel van deze special is de oorsprong van de rivier de Nijl te vinden. De Nijl stroomt van Noord naar Zuid, dwars door Tanzania, Uganda, Rwanda, Burundi, Democratic Republic of the Congo, Kenya, Ethiopia, Eritrea, South Sudan, Sudan en the Arab Republic of Egypt.

James May kocht een voorwielaangedreven Volvo 850R voor de tocht, Jeremy Clarkson een achterwielaangedreven BMW E39 528i Touring en Richard Hammond een vierwielaangedreven Subaru Impreza WRX. Wie heeft de beste keuze gemaakt?

De Afrika special bestaat uit twee delen, aflevering 6 en 7 van seizoen 19. Hieronder kun je de special in zijn geheel bekijken.

Video: Top Gear – Afrika Special

Top Gear – Afrika Special

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Een van de betere specials die ze over de jaren gedaan hebben, veel beter dan de India Special zozieso. Ik heb alles met een grote glimlach gekeken.

    Kan niet wachten tot Zondag voor het vervolg.

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *