in ,

Top Gear Afrika Special

Geen autotests of SIARPC op het circuit in deze aflevering van Top Gear. Vandaag zien we de Top Gear Season 19 Afrika Special. Jeremy, James en Richard hebben de opdracht gekregen om een stationwagon te kopen van maximaal 1500 pond en zich te melden bij de startlijn in Uganda.

Het doel van deze special is de oorsprong van de rivier de Nijl te vinden. De Nijl stroomt van Noord naar Zuid, dwars door Tanzania, Uganda, Rwanda, Burundi, Democratic Republic of the Congo, Kenya, Ethiopia, Eritrea, South Sudan, Sudan en the Arab Republic of Egypt.

James May kocht een voorwielaangedreven Volvo 850R voor de tocht, Jeremy Clarkson een achterwielaangedreven BMW E39 528i Touring en Richard Hammond een vierwielaangedreven Subaru Impreza WRX. Wie heeft de beste keuze gemaakt?

De Afrika special bestaat uit twee delen, aflevering 6 en 7 van seizoen 19. Hieronder kun je de special in zijn geheel bekijken.

Video: Top Gear Afrika Special

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Audi R8 V10 Plus reclame is perfect

Audi R8 V10 Plus reclame is perfect

Hillclimb - Lancia Delta S4 Group B

Hillclimb – Lancia Delta S4 Group B