in

Top Gear America Special

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May gaan op rondreis door het zuidelijk deel van de Verenigde Staten. Bij hun aankomst in Miami krijgen de drie heren $1,000 om een gebruikte auto te kopen.

Als snel komen de presentatoren erachter dat voor dit geld weinig bruikbare Amerikaanse auto’s beschikbaar zijn. Uiteindelijk koopt Clarkson een 1991 Chevrolet Camaro RS; Hammond een 1991 Dodge Ram 150 pick-up truck en May een 1989 Cadillac Brougham. De opdracht is om vervolgens van Miami naar New Orleans te rijden, om aan het einde van de reis de auto te verkopen om te zien welke presentator het minste geld heeft uitgegeven.

Onderweg vinden er natuurlijk diverse ‘challenges’ plaats en kunnen de heren het niet laten om elkaars auto flink af te kraken, maar May’s Cadillac is de enige met werkende airconditioning en dat is een punt dat zeer gewaardeerd wordt in de hitte van Florida.

Video: Top Gear America Special

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Zoon verrast zijn vader met droomauto: 68 Camaro

Zoon verrast zijn vader met droomauto: 68 Camaro

Fredric Aasbo trekt hem dwars bij 220 km/h

Fredric Aasbo trekt hem dwars bij 220 km/h