in

Top Gear Season 19 Episode 4

Top Gear Season 19 is inmiddels 4 afleveringen oud en wat onze bescheiden mening betreft is dit een van de betere aflevering van dit seizoen. Het eerste item in deze aflevering van Top Gear komt op naam van Jeremy Clarkson, hij test de drie beste Hot Hatches van dit moment, de Ford Focus ST, de Renault Megane RS en de Opel Astra OPC. Deze hatches zijn eerder al getest door DRIVE en EVO TV, zal Jeremy dezelfde mening hebben als Chris Harris en Dickie Meaden?

Van Richard Hammond hadden we nog een review van de Mastretta MXT tegoed, hij verloor namelijk de road trip in aflevering 2 en moest dus de Mexicaanse sportauto testen in Mexico. Daarnaast wordt de nieuwe Kia Cee’d uitgebreid getest door Jeremy en die concludeert dat het eigenlijk een prima auto is, maar kun je er ook rugby mee spelen?

Tot slot komt Mercedes AMG Formule 1 coureur Lewis Hamilton op bezoek om de tijd van Sebastian Vettel te verbreken in de Suzuki Liana. De Top Gear aflevering kun je hieronder op je gemak bekijken, we horen graag jouw mening over deze aflevering in de comments!

Video: Top Gear Season 19 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Top Gear (UK) blijft toch een geweldige show, daarbij wil ik jullie ook complimenteren met deze site.
    Iedere dag zitten er weer leuke nieuwe filmpjes bij, en het geeft mij de gelegenheid om Top Gear (UK & USA) te blijven volgen.
    Keep up the good work. =D

Reageer op deze video

DRIVE - Ice Driving in 911 Rally Cars

DRIVE – Ice Driving in 911 Rally Cars

Danica Patrick Grijpt Pole Daytona 500

Danica Patrick Grijpt Pole Daytona 500