in

Top Gear Season 21 Episode 4

Het is tijd voor de vierde aflevering van Top Gear Season 21 en daarmee zijn we over de helft van het seizoen. In deze aflevering zien we wederom een Alfa Romeo, Jeremy Clarkson rijdt met de Disco Volante van carrosseriebouwer Touring Superleggera. De Disco Volante wordt gebouwd op het onderstel van een 8C Competizione, geïnteresseerde moeten dus wel even een donorauto ritselen.

In het item van Richard Hammond zien we de Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, in de zandbak van Abu Dhabi mag Hammond zich uitleven met deze zeswielaangedreven pick-up truck. Met de review van Motor Trend in ons achterhoofd moet dit wel een gaaf item worden.

De auto waar wij echter het meeste naar uit keken is in handen van James May, de Caterham 620R. Deze ‘Seven’ is echt een raket op wielen en in handen van The Stig moet dit ongetwijfeld goed zijn voor een indrukwekkende tijd. Tot slot krijgen we nog het laatste nieuws voorgeschoteld en komt Jack Whitehall op bezoek voor het item ‘star in a reasonably priced car’. Wordt dit een van de beste afleveringen van het seizoen?

Video: Top Gear Season 21 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Mazzanti Evantra Promovideo

Mazzanti Evantra Promovideo

E30 Turbo is een strepentrekker

BMW E30 Turbo is een strepentrekker