in

Top Gear Season 21 Episode 5

De aflevering van gisteravond heeft gemengde reacties ontvangen, de line-up qua auto’s was perfect maar niet iedereen vond de items goed uitgewerkt.

Het belangrijkste item van Top Gear Season 21 Episode 5 was natuurlijk de review van de Porsche 918 Spyder door Richard Hammond. We zijn natuurlijk allemaal benieuwd of de hypercar van Porsche sneller is dan de McLaren P1 die Jeremy een aantal weken geleden testte. Mocht dat zo zijn, dan veranderd Jeremy zijn in Jennifer.

Daarnaast stond er een Hot Hatch battle op het programma uit het grotere segment, Jeremy Clarkson vergelijkt de Volkswagen Golf GTI, de Mercedes-AMG A45 en de BMW M135i. Op papier een prima test!

Aaron Paul, die we allemaal kennen van de Breaking Bad serie en binnenkort in de bioscoop te zien is in de Need for Speed film, mag de Vauxhall Astra over het Top Gear Circuit sturen. Zal het eindelijk een keer droog zijn in Engeland? Top Gear Season 21 Episode 5 is hieronder in zijn geheel te bekijken, veel plezier.

Video: Top Gear Season 21 Episode 5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 21 - Behind The Scenes met 620R

Top Gear Season 21 – Behind The Scenes met 620R

Martin Brundle test de Ferrari F10 op Fiorano

Martin Brundle test de Ferrari F10 op Fiorano