in

Top Gear Season 22 Episode 6

Na twee afleveringen ouderwets auto’s testen op het Top Gear test circuit gaan de heren vandaag weer eens de grens over, om een horloge te testen!

Richard Hammond krijgt een zeer duur horloge op zijn pols met een noodzender. Hij wordt gedropt in de afgelegen en bevroren wildernis van Canada en moet daar zien te overleven totdat Jeremy en James hem komen redden. Het activeren van de noodzender op het horloge zou normaal gesproken een team van getrainde reddingswerkers oproepen maar nu komt het signaal dus terecht bij zijn twee collega’s. Die hebben maar weinig haast om Hammond te redden maar zetten uiteindelijk met twee speciaal uitgeruste pick-ups toch koers naar zijn locatie.

Verder zien we Jeremy de Lexus RC F testen en actrice Gillian Anderson ontvangen, die de meesten van jullie kennen als FBI-agent Dana Scully uit The X-Files.

Video: Top Gear Season 22 Episode 6

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze Slammed BMW E38 7-Serie is pretty cool

Deze Slammed BMW E38 7-Serie is pretty cool

Onboard bij Nissan's LMP1 Batmobile

Onboard bij Nissan’s LMP1 Batmobile