Tags: Top Gear

Top Gear Season 22 Episode 8

Het einde van een tijdperk dat is Top Gear Season 22 Episode 8, meer dan tien jaar vermaakte Top Gear ons op de zondagavond met hun razend populaire show. Zelfs niet autoliefhebbers schoven aan om de avonturen van Jeremy, James en Richard te volgen want vermaak stond op de eerste plaats, auto’s kwamen bij Top Gear op een goede tweede plek.

Na 22 seizoen vond de BBC het tijd om afscheid te nemen van Jeremy Clarkson, de maat was vol. Dat was hun goed recht na het beroemde ‘fracas incident’ tussen de presentator en producer Oisin Tymon, maar de show had daar ook moeten eindigen. Het format nieuw leven inblazen met een nieuwe presentator, en een auditie uitschrijven voor twee nieuwe co-hosts zal nooit werken want Top Gear is Clarkson, Hammond en May! De nieuwe variant van Top Gear zal in 2016 verschijnen, terwijl het beroemde trio waarschijnlijk voor Netflix een nieuwe autoshow gaat maken.

Top Gear Season 22 Episode 8 is een special van 75 minuten waarin de twee resterende afleveringen zijn verwerkt. Clarkson heeft de voice-over ingesproken terwijl James May en Richard Hammond de rest van de uitzending aan elkaar praten, maar niet in de gebruikelijke Top Gear-studio met publiek.
In het eerste item gaan de drie heren op road trip door Groot-Brittannië met een Fiat 124 Spider, een MGB GT en een Peugeot 304 cabriolet. In de tweede challenge krijgen ze de opdracht om voor 250 pond een SUV te kopen. Clarkson koopt een Opel Frontera, Hammond een Jeep Cherokee en May gaat voor een Mitsubishi Shogun Pinin.

Dit is niet het einde wat uitvoerend producent Andy Wilman voor ogen had maar ongewild zal dit toch de best bekeken aflevering ooit worden van Top Gear. Je ziet de gehele uitzending hieronder, hier de rest van het seizoen en hier een aantal specials.

Video: Top Gear Season 22 Episode 8

Top Gear Season 22 Episode 8

6 reacties op "Top Gear Season 22 Episode 8"

 1. Randy
  29 juni 2015 van 11:40 — Beantwoorden

  Bedankt voor het plaatsen, soepele stream, goede kwaliteit, top!!

 2. 30 juni 2015 van 09:24 — Beantwoorden

  Dat tweede deel met die SUV’s is echt fantastisch, lag helemaal in een deuk.

 3. Ruben
  30 juni 2015 van 11:18 — Beantwoorden

  Goed maar elke 5 minuten reclame is vest irritant

  • 1 juli 2015 van 10:05 — Beantwoorden

   Mee eens Ruben, helaas kunnen wij daar niets aan doen. Zijn niet onze reclames maar die van de host (Dailymotion)

 4. Gerben
  25 maart 2016 van 19:09 — Beantwoorden

  Hoe kan het dat ik niks kan zien?
  De titels staan er wel, maar daaronder is het een wit vlak.

  Groet,
  Gerben

  • 26 maart 2016 van 16:14 — Beantwoorden

   Hoi Gerben,

   De video’s worden regelmatig verwijderd waardoor wij op zoek moeten naar een nieuwe stream.
   De laatste aflevering van Top Gear Season 22 kun je als het goed is nu wel bekijken.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *