in

Top Gear Season 23 Episode 2

Er was behoorlijk wat kritiek op de eerste Top Gear uitzending van seizoen 23 en dat was geheel terecht. Chris Evans was veel te overdreven en schreeuwerig, het item met de Reliant Rialto sloeg nergens op (het doel werd althans niet uitgelegd) en de studio scenes waren gekopieerd van het oude Top Gear trio.

Was er dan helemaal niets goed aan de eerste aflevering? Jawel, het camerawerk was zoals altijd dik in orde. Matt Leblanc’s item viel ook niet tegen en het parcours waar de celebrity’s op racen is ook erg vermakelijk. Gisteravond kreeg Top Gear een nieuwe kans om het publiek voor zich te winnen, maar of er aanpassingen zijn gedaan na de eerste aflevering is de vraag.

In Top Gear Season 23 Episode 2 gaan Chris Evans, Matt Leblanc en Eddie Jordan uitzoeken in welke sportieve mid-size SUV je het beste een celebrity naar de hoogstgelegen kroeg in Afrika kunt vervoeren. De Jaguar F-Pace, de Porsche Macan en de Mercedes-Benz GLC zijn de uitverkoren SUV’s.
Verder komt Jenson Button langs met een McLaren 675 LT en zien we Damian Lewis los gaan in de rallycross Mini.

De afleveringen van Top Gear kun je het beste bekijken op pc, de videostreams zijn vaak niet geschikt voor mobiel of iPad.

Video: Top Gear Season 23 Episode 2

Top Gear Season 23 Episode 2

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *