in

Top Gear Season 26 Episode 4

In Top Gear Season 26 Episode 4 hebben Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid de taak om luxe limousines te kopen voor dezelfde prijs als de goedkoopste nieuwe auto in Groot-Brittannië. Dat is natuurlijk de Dacia Sandero, die een prijskaartje heeft van slechts 6.000 pond.

De heren kopen voor datzelfde bedrag luxe limousines. Matt LeBlanc komt op de proppen met een 1988 Bentley Turbo R, Chris Harris verschijnt in een Mercedes-Benz 600SEL en Rory Reid heeft gekozen voor een Rolls-Royce Silver Shadow.

Nadat ze elkaars auto’s bekritiseerd hebben moeten ze een aantal opdrachten voltooien op het testcircuit van Top Gear, tegen de Dacia Sandero. Alsof dat nog niet uitdagend genoeg was voor de limousines moeten de klassiekers ook nog deelnemen aan een zes uurs race op het iconische Silverstone-circuit.

Video: Top Gear Season 26 Episode 4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Martin Brundle's enorme crash tijdens de 1996 Australian GP

Martin Brundle’s enorme crash tijdens de 1996 Australian GP

WRC 2019 - Rally Mexico Highlights

WRC 2019 – Rally Mexico Highlights